Outdoor programajánlataink

Balatoni ízelítő****

A Hotel Azúr**** szabadtéri programajánlata
Kikapcsolódás földön, vízen, levegőben

A Hotel Azúr**** Wellness és konferencia szálloda 4 hektáros parkja, saját strandja, kül- és beltéri élménymedencéi, sport- és szórakoztató létesítményei tökéletes helyszíne céges csapatépítő tréningeknek, partnertalálkozóknak!

Irány a park!
Tréning a szabadban, fűben, vízparton!
Jó idő esetén lehetőség van a tréning vagy konferencia elméleti részének a szabadban történő lebonyolítására is.
Igényelhető berendezés, technika: asztalok, székek, flipchartok, (40 főig).

Vízre szállunk
Sétahajózás a Balatonon: Egyedülálló élmény a Balaton vizén, egy szép hajón gyönyörű környezetben élvezni a táj szépségeit, a finom ételeket és italokat. A hajópark összetétele lehetővé teszi pár főtől, több száz fős rendezvények megtartását.

Élményvitorlázás: 4-12 fős vitorlás hajókkal szervezünk fürdőzéssel egybekötött vitorlázást, igény esetén vitorlás versenyt. Egész napos Badacsony-, Tihany- vagy Füred túrák idegenvezetéssel.

Csapatépítéssel egybekötött vitorlázás a Talizmán yachton: A résztvevők vitorlás ügyességi játékokban is versenyezhetnek egymással, mint vitorlakezelés, horgonyzás, mentőmellény show, árbócmászás. Ki tudja gyorsabban felhúzni a vitorlákat? Ki tudja inkább irányban tartani a hajót? Kapitány és játékvezető irányításával mindenki lelkes izgalomban ég, akár egy igazi versenyen.

Kajak, kenu, sárkányhajó
A szálloda saját stranddal rendelkezik. A part fövenyes része kitűnően alkalmas versenyek, ügyességi játékok megrendezésére. (10-30 főig)

Horgászat a Balatonon: A Cinege-völgyi horgásztó Siófoktól alig 5 km-re, a Cinege-patak völgyében található. Nemcsak a tó, hanem annak környéke is számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, mint tanösvény, madármegfigyelő. A tóban akár 10 kg-os amurok, 3 kg-os süllők, 8 kg-os csukák és 15 kg-os harcsák is megtalálhatóak.

Sportolunk!
Lovaglás: A Bella Lovas udvarban Siófokon tereplovaglás, póni lovaglás, lovas oktatás, sétakocsikázás mellett kisállat simogatóval várják a vendégeket.

Kerékpártúrák: Akár 50 főig lebonyolítható program Siófok környékén, vagy akár a Balaton körül. A túrához idegen nyelvű túravezető kérhető. Siófoktól Siójutig lehet kerekezni a Sió-csatorna mentén. A kerékpárút keresztezi az M7-es autópálya felüljáróját és Balatonszabadival, Ádánddal és Siójuttal biztosít összeköttetést. Ezáltal a térség közvetlenül csatlakozik a Balaton körül kiépült kerékpárút-hálózathoz.

Zamárdi Ring Gokart pálya: A Balaton régió legszebb, legszínvonalasabb GOKART pályája. 10 db 270 cm3 Honda motorral üzemelő 2006-ban 550 méter hosszúra bővített, érdekes vonalvezetésű, döntött kanyarú, nem síkterepű pálya. Köridő mérés a végén a legjobb kör kiemelésével. Egész futam alatt nyomon követhető a versenyzők és a nézők számára is nagy elektromos kijelzőn és monitoron.

Paintball és lézerharc: A Siófoktól 10 km-re, Zamárdiban található a nagyobb létszámú csapatokat is befogadó paintball-pálya.

Tandemugrás és sétarepülés: Siófok-Kiliti repülőterén tandemugrás Mi-8 helikopterből 4000 m magasból Siófok-Kiliti repülőterén. Egyszerre akár 9 fős csoport ugrását is tudjuk biztosítani légi operatőrök közreműködésével! Európában egyedülállóan egy 29 fő utas befogadására képes MI-8T típusú helikopter is rendelkezésre áll, a legnagyobb biztonságot és egyedülálló élményt nyújtva a tandem utas számára.

Extrém élmények
Zamárdi Kalandpark: Az extreme sportpark egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszó pálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!


Kóstolunk!
Szent Kristóf pincészet, borgaléria és étterem: A csapatépítés feladatait gyönyörű környezetben, a zamárdi szőlőhegyen, a Szent Kristóf borétteremben és Pincészetben a „bor köré” szerveztük. A vendégek betekintést nyerhetnek a borkészítés misztériumába, megkóstolhatják az Isteni nedűket, szórakozva, játékosan, jó hangulatban egy nagy csapattá kovácsolódhatnak. Játékos csapatépítő programok: boroshordó szlalom, fröccsívó verseny, boros aktivity, borosüvegdugás művészi alkotás dugókból, íjászat 5 pályán céltáblára sport illetve tradicionális íjakkal.

Zimek Pálinkamanufaktúra: Szakember segítségével ismerhetik meg közelebbről e csodálatos nemzeti italunkat. A bemutató alkalmával hallhatja a Zimek manufaktúra történetét. A lepárló berendezés működését akár főzés közben is láthatja, a cefrézés menetével is megismerkedhetnek, a kóstoló 6, vagy akár 18 féle pálinkából történik.

Sütünk-főzünk!
Bográcsozás: A szálloda chéfjének közreműködésével készül el az étel, majd a parton terített asztaloknál fogyasztható el. Külföldi vendégeknek egy kiváló alkalom arra, hogy hazánk egy-egy magyaros specialitásának az elkészítését is elsajátítsák.
(50 főig rendelhető).

Tábortűz és nyárson sütés: Kellemes esti program: a résztvevők maguk süthetik meg a vacsora húsételeit, amelyhez salátabárt és italcsomagot kínálunk.

Főzőverseny: A feladat egy bográcsos étel (gulyás, lecsó) elkészítése a Balaton parton. A csapatok gyűjtik össze és dolgozzák fel a nyersanyagokat is. Chéfünk természetesen segít a csapatoknak és ellátja a zsűri feladatát is. A jól megérdemelt vacsorát a parton fogyaszthatják el a verseny résztvevői (50 főig rendelhető).

Grillvacsorák: Hangulatos vacsora a medence parton latinos gitárzenével fűszerezve.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot