hu||en||de
 

Outdoor programajánlataink

Balatoni ízelítő****

A Hotel Azúr**** szabadtéri programajánlata
Kikapcsolódás földön, vízen, levegőben

A Hotel Azúr**** Wellness és konferencia szálloda 4 hektáros parkja, saját strandja, kül- és beltéri élménymedencéi, sport- és szórakoztató létesítményei tökéletes helyszíne céges csapatépítő tréningeknek, partnertalálkozóknak!

2500 m2-es wellness részleg: 3 helyszínen, kültéri és beltéri élménymedencékkel, szauna parkkal. 3 salakos teniszpálya,
ping-pong asztalok. Kiegészítő vízi és szárazföldi sportok, úgy mint vízi biciklizés, kajakozás, sárkányhajó, vízi aerobic, jóga.

5 vendéglátóegység: 400 fő befogadására alkalmas étterem, 70 fős látványkonyhás étterem, Snack & Bowling Bár, 3 bár. Május 1 – szeptember 30. között szabadtéri grillvacsorák a medence parton, bográcsozás, szalonnasütés a Balaton parton. 750 m2-es szórakoztató központ 4 bowling pályával, billiárd-, csocsó- és rexasztalokkal, kártya- és szivarszobával és extra szolgáltatásokkal, mint koktélbár, DJ, élőzene, karaoke est, kaszinó.

Siófok és környéke, a Balaton part egyedülálló program lehetőségeket rejt magában, melyek tökéletes kiegészítői egy wellnessről és konferenciáról szóló hétvégének.

Irány a park!
Tréning a szabadban, fűben, vízparton!
Jó idő esetén lehetőség van a tréning vagy konferencia elméleti részének a szabadban történő lebonyolítására is.
Igényelhető berendezés, technika: asztalok, székek, flipchartok, (40 főig).

Uzsonna a parkban
Könnyű saláták, hagyományos szendvicsek, zsíros kenyér, idény gyümölcsök, fagylalt, jeges kávé, frissítő kávészünetek számtalan variációja.

Vízre szállunk
Sétahajózás a Balatonon: Egyedülálló élmény a Balaton vizén, egy szép hajón gyönyörű környezetben élvezni a táj szépségeit, a finom ételeket és italokat. A hajópark összetétele lehetővé teszi pár főtől, több száz fős rendezvények megtartását.

Élményvitorlázás: 4-12 fős vitorlás hajókkal szervezünk fürdőzéssel egybekötött vitorlázást, igény esetén vitorlás versenyt. Egész napos Badacsony-, Tihany- vagy Füred túrák idegenvezetéssel.

Csapatépítéssel egybekötött vitorlázás a Talizmán yachton: A résztvevők vitorlás ügyességi játékokban is versenyezhetnek egymással, mint vitorlakezelés, horgonyzás, mentőmellény show, árbócmászás. Ki tudja gyorsabban felhúzni a vitorlákat? Ki tudja inkább irányban tartani a hajót? Kapitány és játékvezető irányításával mindenki lelkes izgalomban ég, akár egy igazi versenyen.

Kajak, kenu, sárkányhajó
A szálloda saját stranddal rendelkezik. A part fövenyes része kitűnően alkalmas versenyek, ügyességi játékok megrendezésére. (10-30 főig)

Horgászat a Balatonon: A Cinege-völgyi horgásztó Siófoktól alig 5 km-re, a Cinege-patak völgyében található. Nemcsak a tó, hanem annak környéke is számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, mint tanösvény, madármegfigyelő. A tóban akár 10 kg-os amurok, 3 kg-os süllők, 8 kg-os csukák és 15 kg-os harcsák is megtalálhatóak.

Sportolunk!
Lovaglás: A Bella Lovas udvarban Siófokon tereplovaglás, póni lovaglás, lovas oktatás, sétakocsikázás mellett kisállat simogatóval várják a vendégeket.

Kerékpártúrák: Akár 50 főig lebonyolítható program Siófok környékén, vagy akár a Balaton körül. A túrához idegen nyelvű túravezető kérhető. Siófoktól Siójutig lehet kerekezni a Sió-csatorna mentén. A kerékpárút keresztezi az M7-es autópálya felüljáróját és Balatonszabadival, Ádánddal és Siójuttal biztosít összeköttetést. Ezáltal a térség közvetlenül csatlakozik a Balaton körül kiépült kerékpárút-hálózathoz.

Zamárdi Ring Gokart pálya: A Balaton régió legszebb, legszínvonalasabb GOKART pályája. 10 db 270 cm3 Honda motorral üzemelő 2006-ban 550 méter hosszúra bővített, érdekes vonalvezetésű, döntött kanyarú, nem síkterepű pálya. Köridő mérés a végén a legjobb kör kiemelésével. Egész futam alatt nyomon követhető a versenyzők és a nézők számára is nagy elektromos kijelzőn és monitoron.

Paintball és lézerharc: A Siófoktól 10 km-re, Zamárdiban található a nagyobb létszámú csapatokat is befogadó paintball-pálya. Siófokon a Hotel Azúr**** közvetlen szomszédságában pedig beltéri-indoor lézerharcra van lehetőség. Harcolj infra fegyverekkel, ha esik, ha fúj, itt zárt térben kiváló csapatépítő program szervezhető.

Tandemugrás és sétarepülés: Siófok-Kiliti repülőterén tandemugrás Mi-8 helikopterből 4000 m magasból Siófok-Kiliti repülőterén. Egyszerre akár 9 fős csoport ugrását is tudjuk biztosítani légi operatőrök közreműködésével! Európában egyedülállóan egy 29 fő utas befogadására képes MI-8T típusú helikopter is rendelkezésre áll, a legnagyobb biztonságot és egyedülálló élményt nyújtva a tandem utas számára.

Extrém élmények
Zamárdi Kalandpark: Az extreme sportpark egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszó pálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!

Hadtörténeti park: A Zamárdiban található harcjármű park az egykori Magyar Néphadsereg által használt, szállító és harci járművek egyedülálló gyűjteménye. Egyedülálló azért, mert sehol máshol az országban nem találni ilyen teljes és jó állapotú eszközöket. A parkban az 50-es, 60-as és 70-es években a Magyar Néphadseregben rendszeresített tankok, lánctalpas katonai járművek, kétéltűek, rakétakilövő állványok és egyéb harci eszközök, kézi fegyverek is megtekinthetők, kipróbálhatók.
Hőlégballonnal a Balaton felett! Élvezze a Balaton különleges látványát és örökre emlékezetes élménnyel fog gazdagodni. Suhanjon lágyan szőlők, falvak, a Balaton nádas partjai felett és csodálja meg a lenyugvó nap csillogó fényében a Badacsonyt, a tavon ringó vitorlásokat.

Kóstolunk!
Szent Kristóf pincészet, borgaléria és étterem: A csapatépítés feladatait gyönyörű környezetben, a zamárdi szőlőhegyen, a Szent Kristóf borétteremben és Pincészetben a „bor köré” szerveztük. A vendégek betekintést nyerhetnek a borkészítés misztériumába, megkóstolhatják az Isteni nedűket, szórakozva, játékosan, jó hangulatban egy nagy csapattá kovácsolódhatnak. Játékos csapatépítő programok: boroshordó szlalom, fröccsívó verseny, boros aktivity, borosüvegdugás művészi alkotás dugókból, íjászat 5 pályán céltáblára sport illetve tradicionális íjakkal.

Zimek Pálinkamanufaktúra: Szakember segítségével ismerhetik meg közelebbről e csodálatos nemzeti italunkat. A bemutató alkalmával hallhatja a Zimek manufaktúra történetét. A lepárló berendezés működését akár főzés közben is láthatja, a cefrézés menetével is megismerkedhetnek, a kóstoló 6, vagy akár 18 féle pálinkából történik.

Sütünk-főzünk!
Bográcsozás: A szálloda chéfjének közreműködésével készül el az étel, majd a parton terített asztaloknál fogyasztható el. Külföldi vendégeknek egy kiváló alkalom arra, hogy hazánk egy-egy magyaros specialitásának az elkészítését is elsajátítsák.
(50 főig rendelhető).

Tábortűz és nyárson sütés: Kellemes esti program: a résztvevők maguk süthetik meg a vacsora húsételeit, amelyhez salátabárt és italcsomagot kínálunk.

Főzőverseny: A feladat egy bográcsos étel (gulyás, lecsó) elkészítése a Balaton parton. A csapatok gyűjtik össze és dolgozzák fel a nyersanyagokat is. Chéfünk természetesen segít a csapatoknak és ellátja a zsűri feladatát is. A jól megérdemelt vacsorát a parton fogyaszthatják el a verseny résztvevői (50 főig rendelhető).

Grillvacsorák: Hangulatos vacsora a medence parton latinos gitárzenével fűszerezve.

Ökörsütés: Az ökörsütés hagyománya egészen a késő középkorig nyúlik vissza. Önnek nem kell időutazást tennie, hogy részt vehessen egy ilyen jó hangulatú szabadtéri programon (100-200 fő).

Látványkonyha: Chéfünk több ínyenc fogást készít el a vendégek előtt, ez alatt megtudjuk, hol lehet beszerezni a legkülönlegesebb alapanyagokat és hogyan tudjuk otthon is könnyedén elkészíteni a nem hétköznapi finomságokat.

Siófok kabalája a Víztorony - 4 élmény a város felett! A műemlék a város központjában 45 m-es magasságban kínál teljes kör – és balatoni panorámát. A torony tetejében panorámakávézó található, melynek különlegessége a szentkirályi Oxigénbár. A felső szinten Samsung élményközpont várja a szórakozni vágyókat, ahol érintőképernyős játékasztaloknál ülve lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére a felső rész körbe forgásával.
Emlékül: A csapatépítő programokról profi fotósunk teljes anyagot készít, csoportképeket, helyzetképeket, egy cd-n összegyűjtve emlék a rendezvény résztvevőinek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot