Gasztronómia

Opus Étterem

Hotel Azúr Prémium***** Opus étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek.

OPUS FARMERS MARKET REGGELI

Gazdag, egészséges és változatos fogások a büféasztalon; A friss piaci zöldségek és gyümölcsök mellett a környékbéli termelők kiváló, magas minőségű termékeivel csábít az Opus Farmers Market reggelije: többek között Kisaszondi érlelt sajtokkal, ízműves mangalica termékekkel, házilag marinált halakkal, házi készítésű lekvárokkal, termelői mézekkel, levendulás készítményekkel és úgynevezett „superfood”-okkal is. A prémium reggelire krémes joghurtok, széles választékú müzlibár, egyedi pörkölésű, frissen őrölt kávé, fűszeres teakínáló, frissen facsart gyümölcs- és biozöldség-levek teszik fel a koronát.


OPUS FINE BISTRO DINING 5 FOGÁSOS VACSORA

Frissesség, fenntarthatóság és állandóan magas minőség jellemzi a Erdős István chef által kiváló érzékkel összeállított menüsorokat. Az estéről-estére változó, szezonális és különleges fogások olyan modern konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, mint az évek óta egyre népszerűbb szuvidálás (sous-vide) és alkalmanként sztárséfek, valamint a hazai gasztronómia jeles alakjai is tiszteletüket teszik a konyhán.

Vendégeink 3-féle menüsorból választhatnak - fúziós, - régiós és diátás menü.

Fúziós konyha menüsorunkat azoknak a kísérletező kedvű, de a minőségből nem engedő gasztrofelfedezőknek ajánljuk, akik szívesen merülnek az új ízek és izgalmas kombinációk tengerébe: az ötfogásos menüsor a magyar konyha kedvenc ízei mellett bátran nyúl nemzetközi klasszikusokhoz is.

Hagyományos, Balaton-környéki ízeket bújtat új köntösbe Régiónk ízei menüsorunk: szezonálisan, környékbeli minőségi alapanyagokból készülnek a tradicionális fogások modern újragondolásai.

Séfcsapatunk a diétázókra és az ételérzékenységben szenvedőkre is gondoltak, mikor összeállították a Diétás menü öt friss, ízletes és egészséges fogását. A minden este változó menüsoron felül, személyes egyeztetés után örömmel elégítik ki az esetlegesen felmerülő, egyedi diétás igényeket is.


Megújult az Opus Bistro

Összesen 7 Kép

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot