Gasztronómia

A HOTEL AZÚR SZÁLLODAKOMPLEXUM A RENDEZVÉNY JELLEGÉNEK MEGFELELŐEN KÍNÁL HÁZON BELÜL TÖBBFÉLE KÜLÖNLEGES GASZTRONÓMIAI LEHETŐSÉGET

Korinthos Étterem - a szálloda mediterrán stílusú éttermében Vendégeink svédasztalos étkezés formájában élvezhetik a magyar konyha hagyományőrző kínálata mellett a mediterrán ételek széles választékát. A Toscana I - II. termekkel egybenyitva 600 fős bankettek is lebonyolíthatók. Az étterem beépített színpaddal és táncparkettel rendelkezik, illetve kisebb csoportok részére elkülönített területek is kialakíthatóak.

A Hotel Azúr Prémium szárnyban található étterem különleges helyszíne üzleti étkezések lebonyolításának. Vendégek a friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 -7 fogásos menüsorokat kóstolhatnak, melyekhez a szálloda borbárjából a magyar borvidékek kiváló nedűi mellett különleges külföldi tételeket is ízlelhetnek.

A Hotel Azúr Prémium szórakoztató központ snack bárjában könnyed, populáris ételeket fogyaszthatnak délutáni snack formájában, vagy az esti szórakoztató program kísérőjeként.

A szálloda külső medencéje mellett található grill terasz május és szeptember között hangulatos helyszíne akár 300 fős grill vacsoráknak, koktél partyknak. A hangulatosan feldíszített medencetér és a Balaton esti fényei felejthetetlenné teszik az itt lebonyolított rendezvényeket.

Éttermek és bárok a Hotel Azúr****-ban

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot