Megújultunk!

SZÁLLODÁNK VEZETÉSE ELHIVATOTTAN TÖREKSZIK ARRA, HOGY AZ AZÚR LEGYEN A LEGIZGALMASABB BALATONI HELYSZÍN, AHOL MINDEN ÉVBEN VALAMI ÚJDONSÁG VÁRJA A VENDÉGEKET, AKIK MINDIG TÖBBET, JOBBAT KAPNAK A PIHENŐIDEJÜK ELTÖLTÉSÉHEZ AZ ÁTLAGOS SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ KÉPEST.

Szállodánk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és az innováció tekintetében. Ennek jegyében egy felújítási és megújulási programot indítottunk útjára, melynek részeként 2017-2019. között megújult a Hotel Azúr szobakapacitásának 2/3-a, valamint egy letisztult új design alapján átalakításra került a Hotel Azúr lobbyja és Olive Garden étterme és 600 fős Toscana plenáris terme.

A felújítási program 2020. évi ütemeként újjászületett a Hotel Azúr Prémium***** szárny lobbyja és a közösségi terei valamint az OPUS étterem kapott új elegáns és letisztult külsőt- lecseréltük az összes burkolatot, szőnyeget valamint a bútorokat - tükrözve az elkötelezettséget az irányban, hogy a Hotel Azúr Prémium továbbra is a Balaton régió első ötcsillagos szállodájaként kiemelkedő élményt nyújtson üzleti és konferenciavendégeink számára is.

Természetesen ezzel együtt a Premium szobák teljes körű felújítása sem marad el, mely magában hordozza mindazt az eszmei tartalmat is, melyet a szálloda a minőség terén képviselt és képviselni fog. Letisztultság és elhivatottság fogja jellemezni ezeket a szobákat melyek 2021 első negyedévében újulnak meg.

A rendezvényekre gondolva sem marad el a megújulás. 1500 m2-es Konferenciakapacitásunk közel fele újult meg a fejlesztések során: Marbella és Ibiza termeink új szőnyegpadlót kaptak, megújul a termeket elválasztó mobil fal és teljes körű világítási és audiovizuális fejlesztések segítik a későbbiekben a konferencia és rendezvényszervezők munkáját – mely technikai megoldásokkal a komplexum joggal nevezhető a Dunántúl leginnovatívabb rendezvényhelyszínének. 750 m2-es Snack & Bowling Bárunk új bútorokkal és megváltozott külsővel áll a játékot kedvelő publikum rendelkezésére!

Szállodánk közvetlen Balaton partja – mely kedvelt helyszíne kültéri eseményeknek is – szintén megújulva és átalakítva fogadja vendégeinket.Nagyobb terekkel új, parkosított parti sétánnyal és megnövelt catering kapacitásokkal állunk rendelkezésre, hogy egy hangulatos külső helyszínre tervezett esemény se maradhasson el! Grill parti vagy főzőverseny a szabadban, elegáns medence party- nagy létszám sem akadály!

A Hotel Azúr wellness központ nyáron egy új, impozáns, 250 m2-es szaunavilággal és kondicionáló teremmel bővült, lehetővé téve rendezvény vendégeknek a szakmai programok utáni felfrissülést, valamint ősszel új design mentén megújul és új, gyerekbarát szolgáltatásokkal bővül a medencetér.

Kövesse az eseményeket honlapunkon és közösségi oldalunkon, mert további sok izgalmas ötlet vár megvalósításra, hogy a jövőben is új élményeket tudjunk biztosítani a számos visszajáró egyéni és vállalati partnerének.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot