Bemutatkozás

Üdvözöljük Magyarország egyik legnagyobb vidéki konferenciahelyszínének internetes oldalán!

A Hotel Azúr Szállodakomplexum részeként üzemelő, kellemes balatoni környezetben található, különleges teremadottságokkal rendelkező "Azúr Rendezvényközpont" egyedülálló helyszíne lehet konferenciáknak, tréningeknek, kiállításoknak és kultúrális eseményeknek.

Bármi is legyen a rendezvénnyel kapcsolatos elképzelése, tapasztalt, összeszokott személyzetünk gondoskodik az Ön igényeinek és ötleteinek professzionális megvalósításáról.

Szállodánk elhivatottan törekszik arra, hogy a Hotel Azúr Rendezvényközpont legyen továbbra is Magyarország egyik legizgalmasabb rendezvényhelyszíne, ahol évről évre megújuló szolgáltatások és innovatív újdonságok várják a különféle eseményekre érkező vendégeket.
A szállodai üzemszünet alatt elindított újabb fejlesztések még inkább vendégeink magasabb fokú megelégedését és kényelmét hivatottak szolgálni.

Első ütemként teljesen újjászületett a Hotel Azúr Prémium***** szárny lobbyja és a közösségi terei valamint az OPUS étterem kapott új elegáns és letisztult külsőt- lecseréltük az összes burkolatot, szőnyeget valamint a bútorokat - tükrözve az elkötelezettséget az irányban, hogy a Hotel Azúr Prémium továbbra is a Balaton régió első ötcsillagos szállodájaként kiemelkedő élményt nyújtson üzleti és konferenciavendégeink számára is.

Természetesen ezzel együtt a Premium szobák teljes körű felújítása sem marad el, mely magában hordozza mindazt az eszmei tartalmat is, melyet a szálloda a minőség terén képviselt és képviselni fog. Letisztultság és elhivatottság fogja jellemezni ezeket a szobákat melyek 2021 első negyedévében újulnak meg.

A rendezvényekre gondolva sem marad el a megújulás. 1500 m2-es Konferenciakapacitásunk közel fele újult meg a fejlesztések során: Marbella és Ibiza termeink új szőnyegpadlót kaptak, megújul a termeket elválasztó mobil fal és teljes körű világítási és audiovizuális fejlesztések segítik a későbbiekben a konferencia és rendezvényszervezők munkáját – mely technikai megoldásokkal a komplexum joggal nevezhető a Dunántúl leginnovatívabb rendezvényhelyszínének. 750 m2-es Snack & Bowling Bárunk új bútorokkal és megváltozott külsővel áll a játékot kedvelő publikum rendelkezésére!

Szállodánk közvetlen Balaton partja – mely kedvelt helyszíne kültéri eseményeknek is – szintén megújulva és átalakítva fogadja vendégeinket.Nagyobb terekkel új, parkosított parti sétánnyal és megnövelt catering kapacitásokkal állunk rendelkezésre, hogy egy hangulatos külső helyszínre tervezett esemény se maradhasson el! Grill parti vagy főzőverseny a szabadban, elegáns medence party- nagy létszám sem akadály!

A Hotel Azúr wellness központ egy új, impozáns, 250 m2-es szaunavilággal és kondicionáló teremmel bővül, lehetővé téve rendezvény vendégeknek a szakmai programok utáni felfrissülést.

Egy professzionális rendezvényhelyszín mit sem ér elhivatott és szakértő munkaerő nélkül. A Hotel Azúr Rendezvényközpont továbbra is a megszokott bankett csapattal és jó hangulattal várja a rendezvényekre érkező vendégeket!


Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot