Beszéljenek helyettünk Partnereink :-)

Rólunk mondták

Hogy miért válasszon minket?
Beszéljenek helyettünk partnereink!

„Összeszokott csapat! Pontosak, és az adott szó nagy betartói!
A szállodaiparban ritkán tapasztalható, hogy a szerződést és a végrehajtást tökéletes harmóniában viszik végig.”

Csermely Ákos / Igazgató / Média Hungária Konferencia Iroda

HotelAzúr

137 rendezvény, több mint 14.000 elégedett vendég és a bárban elfogyasztott töménytelen mennyiségű kávé bizonyítja, hogy az Azúr Hotel megkerülhetetlen szereplője a rendezvényszakmának.

Erdős Ákos / CEO / Hello Event

HotelAzúr

"Az Azúr csapatával nem csak azért öröm együtt dolgozni, mert mindent megtesznek azért, hogy a partner elégedett legyen, hanem mert kedvességükkel és humorérzékükkel könnyeddé teszik az olykor nehezebb feladatokat is. Jól működő, figyelmes és előre gondolkodó csapat mind a szervezés, mind a lebonyolítás során. Sok közös rendezvényt szeretnénk a jövőben is!"

Pap Genovéva / Day Holiday Kft. / Rendezvényszervezői igazgató


HotelAzúr

„Hotel Azúr, akár már 5 csillagosan is!
Ügyfeleink és nem kevésbé mi, rendezvényszervezők is nagyon kedves, színvonalas helyszínnek tartjuk a Hotel Azúrt. Szolgáltatásai, személyzete mind-mind kitűnő. Lazac egészben szervírozva a Chef által? Lenyűgöző! A Premium szárnyról nem is beszélve, amely mostanában érdemelte ki az 5. csillagot. A színek, a fények… és a pizzájuk! Imádunk itt rendezvényeket csinálni…és ezt ügyfeleink is érzik, tapasztalják. Egy szó mint száz, az itt szerzett élményekért csak hálásak lehetünk! Több „próbát” megér, szívesen ajánljuk!”

A Corvina Party Service Csapata

HotelAzúr

"Profi, illetve példamutatóan rugalmas és segítőkész értékesítés, valamint európai mércével is kiemelkedő minőségű felszereltség és catering. Nagyrészt ezeknek is köszönhető, hogy kollégáink visszajelzése alapján az idei volt vállalatunk eddigi legjobban sikerült karácsonyi rendezvénye."

Énekes Tibor / JAF Holz Ungarn Kft

HotelAzúr

„Az Event Csoport 2007 óta bonyolít kisebb nagyobb eseményeket a Hotel Azúr szállodakomplexumban. A legfőbb ismerve a szállodának a csodásan kialakított belső tér és felszereltség mellett, hogy profi szakemberekből álló csapat segíti a szervezési munkát. A szálloda nem ismer lehetetlent, minden extra kéréshez rugalmasan és megoldást keresve áll hozzá, pedig – és ezt több ügyfelünk is megerősíti- nekünk vannak extra kéréseink. Ha kell átrendezik a hotelt, a -10 fokban a Balaton partján kínálják a meleg welcome italokat, de sorolhatnám a rugalmasságot sok-sok oldalon keresztül. Örömmel ajánlom a szállodát azoknak, akik olyan eseményt szeretnének, ahol mind szervező, mind vendég, tökéletes biztonságban érezheti magát. Köszönet érte !

Hajmássy Anikó / Event Csoport

HotelAzúr

"Mintha hazajárnánk! Régi, kedves ismerősként örülnek nekünk, minden kívánságunkat rugalmasan és profi módon teljesítik. Színvonalas és méltó módon tudjuk országos partnerhálózatunk számára - náluk, velük - indítani az új üzleti évet, már több éve!

Májer István / szenior szervizmarketing / Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.

HotelAzúr

„Már évek óta a Hotel Azúrt választjuk az MLBKT Kongresszus helyszínéül, mert biztosítják mindazt, amire szükségünk lehet egy felejthetetlen konferencia megrendezéséhez. A rendezvény 3 napja alatt mindig rugalmasan és segítőkészen kezelik kéréseinket. Idén is a Hotel Azúrban fogunk konferenciázni és már nagyon várjuk!

Odler-Hevesi Ildikó Andrea, online marketing és adat specialista”

HotelAzúr

Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot