Ismerje meg helyszín kínálatunkat!

Gasztronómia - helyszínek

A Hotel Azúr Szállodakomplexum ÖT helyszínen kínál színvonalas ellátást rendezvények részére.

OLIVE GARDEN éttermünk egyszerre akár 380 fő körasztalos ültetésére is alkalmas, mely kapacitást igény szerint akár az étterem teraszra épített igényes rendezvény sátorral, akár a konferencia termek felé nyitással tudunk növelni. Maximális kapacitás 800 fő!

HotelAzúr

A Szálloda LOBBY közel 400 m²-es területével kiváló helyszíne nagy létszámú állófogadásoknak, zökkenőmentes lebonyolítását teszi lehetővé a rendezvényekhez kapcsolódó kávészüneteknek és egyéb vendéglátó tevékenységeknek.
Az állandó természetes fény és az óriási levegős terek rendkívül komfortos érzetet teremtenek a kiállítások és konferenciák vendégei számára.

HotelAzúr

A Snack & Bowling bár "A la carte" étterme és közel 700 m2 alapterületű szórakoztató központja különleges atmoszférával rendelkezik, 4 pályás bowlinggal, billiárd-, csocsó-, és különféle játékasztalokkal kínál felejthetetlen időtöltést a konferenciák utáni időtöltéshez. Megfelelő időjárás esetén a közvetlen park kapcsolat adta remek lehetőséget is ki lehet használni.

HotelAzúr

Hotel Azúr Prémium***** OPUS étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. Egyedi és elegáns hangulatú belső terében egyidejűleg 100 fő ültetésére van lehetőség, mely megfelelő időjárás esetében bővíthető a hangulatos terasz fele. Kisebb és közepes létszámú exkluzív ellátást igénylő csoportok, rendezvények számára ajánljuk,ahol legalább annyira fontos a környezet egyedisége mint a szerviz.

HotelAzúr

GRILL & BAR - BALATON PART
Megújult helyszínen megnövelt kültéri kapacitással a megszokott egyedi és utánozhatatlan Balaton parti hangulattal várjuk a szabadtéri események szerelmeseit. Hangulatos és elegáns pool grill-party vagy ökörsütés a parton
számunkra egyik sem akadály! Nyűgözze le vendégeit egyedi és profi lehetőségeinkkel! A medence partján közel 400 fő, a Balaton parton akár ennek duplája is lehet a kapacitás!
Itt közel 1500 m² szabad terület áll rendelkezésre mely kiválóan alkalmas nagyméretű rendezvénysátrak felállításához is.

HotelAzúr

HotelAzúr

HotelAzúr
Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot