Kérje cégére szabott ajánlatunkat !

ÉLET A HOME OFFICE UTÁN

VAN ÉLET A HOME OFFICE UTÁN!
Igazi élményekkel őszi csapatépítésRE várjuk fantasztikus környezetben
a hotel azúrba!

HotelAzúrTöbb hónap home officeban töltött idő után a szabadba vágyódás igénye megannyi ötlettel társított: egy csapatépítő nap keretében eltöltött kellemes, vidám nap a kollégák társaságában, együttes erővel repíti a céget a siker felé! Szállodánk kiváló helyszíne az ilyen eseményeknek, ahol profi csapattal állunk partnereink rendelkezésére! Izgalommal várjuk, hogy elindítsuk kincsvadászatunkat, kinyomoztassuk a nagy rejtélyt, vagy különleges vízi és szárazföldi járgányok kapjanak főszerepet rendezvényeinken!

Hotel Azúr****, a PROFI CSAPATÉPÍTŐK helyszíne!
Miért a Hotel Azúr válassza?

 • 4 hektáros Balaton parttal rendelkező ízlésesen felújított és gondozott parkunk előre kiépített helyszínekkel ideális helyszíne bármilyen szabadtéri elfoglaltságnak, csapatépítő és sport tevékenységnek
 • félig fedett külső medence terünk vagy modern termeink tökéletes helyszín akkor is ha az időjárás nem teszi lehetővé teljesen a szabad téri tevékenységeket!
 • a csapatépítő tevékenységeket szakértők bevonásával profi lebonyolító személyzettel előzetes igényfelmérés alapján alakítjuk ki - hogy a home officeban töltött hónapok után visszatérve az irodai környezetbe csapata valóban feltöltődve vegye az akadályokat
 • a csoportos foglalkozások jó hangulata folytatódhat a bowling pályákon akár szervezett verseny keretein belül is

bevezető árunk a szállodai tartózkodásra vonatkozóan már

nettó 19.900.-Ft/főtől félpanziós ellátással kétágyas szobában
tartalma: bőséges büféreggeli és vacsora, terembérleti díj alaptechnikával

Válasszon előre kialakított programjaink közül:

VISSZA A TERMÉSZETBE! KINCSKERESÉS TEREPEN
Akiknek ajánljuk: olyan csapatoknak, akik sokat ülnek irodában vagy megszokott környezetben, illetve olyanoknak, akik foglalkoztak már CSR tevékenységgel. GPS, térkép, leleményesség és jó hangulat ezek mind rátok
várnak, ha úgy érzitek, az iroda helyett ideje felfedezni a természet utánozhatatlan szépségét. Kapcsoljátok ki a laptopokat, engedjétek el a napi rutint és elő a túrabakancsokkal: most egy igazi kincskereső csapatépítő vár rátok!
Programunk különleges ötvözete az együttműködés fejlesztésnek, a közös játéknak és a túrázásnak. A kincsek meghatározott GPS koordinátákon várják, hogy közösen felkutassátok őket, miközben tájékozódásotokat térképek segítik.

Tartsatok össze a célért és az útvonalak teljesítése során
figyeljétek meg a legapróbb részleteket is!
időtartam: 4-5 óra

A FILM FOROG TOVÁBB ÉRTÉK 3 PERCBEN!
Akiknek ajánljuk: olyan csapatoknak, akiknek fontos megfelelően reprezentálni saját értékeiket belső vagy külső vevőik számára. EVP, MVP, agilitás, scrum, sprint, startup, lean és sorolhatnánk repkednek körülöttünk a buzzwordök, mi meg csak kapkodjuk a fejünket. Vajon értjük is őket vagy sokszor csak okosan bólogatunk? El tudjuk érthetően magyarázni, miről szólnak ezek a kifejezések és azt, hogyan kapcsolódnak hozzánk, valójában mivel is foglalkozunk? Ha csapatod érzett már hasonlóképp, akkor ez a program nektek szól. A 3 óra forgatás alatt minden kelléket és asszisztenciát biztosítunk ahhoz, hogy közösen megalkossátok 3 percben (!) a saját filmeteket, amely rólatok szól. Mutassátok meg a valódi értékeiteket úgy, hogy bárki megértse, mit csináltok, hogyan működtök együtt és miért érdemes veletek dolgozni.

Munkára fel!
időtartam: 3-5 óra

A CÉG HANGJAI A ZENE MINDENKIÉ!
Akiknek ajánljuk: olyan csapatok számára, akiknek szükségük van egymás elfogadásának és a csapatszellemnek a megerősítésére, valamint az együttműködés dinamizálására Mindenki tudja, hogy a jó zene egy átlagos napba is varázslatot hoz: szebbé, érdekesebbé, élvezhetőbbé teszi az életet. De vajon mit érzünk akkor, ha mi szólaltatjuk meg a hangszereket és irányítjuk a zenét? Ennek megtapasztalására olyan közösségformáló élményt javaslunk, amely konferenciák elő vagy utó programjaként, de önálló eseményként is megállja a helyét. Programunkban egyesül a ritmus, az alkotás, az együttműködés varázslata. A résztvevőknek hangszerként tradicionális afrikai djembe dobot adunk, amelynek jelentése: öröm, élvezet. Zenészeink mesélnek a hangszerekről és megtanítják az alap ütéstechnikákat, hogy összeálljon a modern törzsi koncert és átélhessétek a felszabadító örömzenélést.

időtartam: 2 óra

LAST MINUTE SZEPTEMBERI AJÁNLATUNK:

Válasszon egy programot csapata felébresztéséhez és mi
megajándékozzuk egy szabadon választható szállodai kiegészítő
szolgáltatással az alábbiak közül:

 • két óra ingyenes bowling és játékhasználat szórakoztatóközpontunkban
 • meglepetés üdvözlőkoktél a vacsorához
 • őszi welcome falatkák kávészünethez
 • További információval állunk szíves rendelkezésére:

  Balogh Tamás
  rendezveny@hotelazur.hu
  30/6789-539

  Kósáné Jánky Gabriella
  gabriella.janky@hotelazur.hu
  30/632-0065

  Megéri direktben foglalni!
  Garantáltan a legjobb ár
  Árkalkuláció és Foglalás
  Vissza a listához
  Árkalkuláció és Foglalás
   

  Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

   
  Kérjen ajánlatot
   

  Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

   

  További ajánlataink

  Iratkozzon fel hírlevelünkre

  ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
  Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot