Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en

Szabadidős programok

Balaton régió számos szabadidős programlehetőséget kínál a kultúra és a sport szerelmeseinek. Tekintse meg ajánlatunkat:

Balatoni Hajózás
Hajókirándulások, sétahajók, diszkóhajók, hajóbérlés, vitorlástáborok
http://www.balatonihajozas.hu

Bamboosziget
Wakeboard és szörf, oktatással, vizi röplabda
http://www.bamboosziget.hu

Balaton Gokart
Egyéni és csoportos bérgokartozás 5-10 perces futamidővel, igény szerinti bérlés lehetőségét biztosítva, akár pár órás használatra is Zamárdifelsőn.
http://www.zamardiring.hu

Zamárdi Kalandpark
Zamárdiban egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben megnyílt az új Zamárdi kalandpark, amely szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. Az ősfák közt kifeszített köteleken kimeríthetetlen fantáziával létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya egész napos garantáltan unalommentes, sportosan izgalmas szórakozást kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
http://www.zamardikalandpark.hu

Balatoni Bob
A balatoni bobpálya Veszprémtől 10 km-re a Balaton északi partján Balatonfűzfő egyik legszebb erdei területén, a város központjától ~500 méterre helyezkedik el. A pálya egész évben működő, kedvelt kirándulóhelyévé vált a környékre látogató családok, kiránduló csoportok, turisták számára.
http://www.balatonibob.hu

Töreki Természetvédelmi Terület
http://www.siofokportal.com/product_info.php?products_id=482

Veszprémi Állatkert

http://www.veszpzoo.hu

Bella Puszta Lovas Udvar
Harmincezer négyzetméteren elterülő lovarda, mely nem csupán lovaknak és velük kapcsolatos programoknak ad otthont, de területén állatsimogató is található. Tereplovaglás, lovasoktatás, sétakocsikázás, és ez csupán néhány a rengeteg lovas program közül, melyet a Lovasudvar kínál, télen fedett lovarda működik.
http://www.bellapuszta.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL