hu || en

Wellness

Hotel Azúr**** Wellness központ

HOTEL AZÚR**** GYERMEKBARÁT WELLNESS

Legyen élménydús a fürdőzés, szerezzen nálunk felemelően szép új élményeket és emlékeket, lazítson az ezerszínű kékben játszó Balatontól egy karnyújtásnyira. A hatalmas, 1000 m2-es vízfelületű wellness központunkban, belső és külső látványos élmény- és gyermekmedencék, valamint fitness terem kedvez az aktív pihenésre vágyóknak. A legkisebbektől a kamaszokig minden gyermek számára mókát és kacagást ígér vízi világunk, ahol élményzuhatagok, vízi gombák és csúszdák biztosítják a felhőtlen szórakozást. Különleges beltéri és kültéri medencéinket tágas pihenő részleg öleli körül, ahol vendégeink kényelmesen relaxálhatnak egy könyv társaságában és közben a gyerekeket is könnyedén szemmel tarthatják, miközben a Balaton hullámaiban is gyönyörködhetnek. Az aktív kikapcsolódáson túl természetesen számtalan lehetőséget kínálunk a passzív pihenésre áhítozóknak is. Ha szeretne megpihenni, és maga mögött hagyni a gondokat, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzkamra, sókamra, illatkamra és Kneipp-taposó nyújtotta kényeztetés garantáltan hozzájárul a feltöltődéshez.

A kültéri medencéink és exkluzív napozóteraszunk májustól szeptemberig állnak vendégeink rendelkezésére, az időjárás függvényében.

Nyitva tartás: 8:00 – 20:00

A belépők árai a következők szerint alakulnak:

  • Hotel Azúr Wellnessközpont:

Hotel Azúr**** és Hotel Azúr***** Prémium szállóvendégeknek: ingyenes.

Külső vendégeknek:

Napi belépő felnőtt: 4.500 Ft, 17 óra után: 1.900 Ft

Napi belépő 4-12 éves gyermek: 3.000 Ft, 17 óra után: 1.900 Ft

4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Siófok-kártya felmutatásával a napi belépő árából 50% kedvezményt biztosítunk. 1 kártya felmutatásával 1 belépőre lehet igénybe venni a kedvezményt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL