Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en

Masszázsok

LÉPJEN BE A HOTEL AZÚR KÉNYEZTETÉS VILÁGÁBA ÉS VÁLASSZA KI HANGULATÁHOZ ÉS IGÉNYIHEZ LEGOBBAN ILLŐ MASSZÁZS, vagy kozmetikai szolgáltatást KÜLÖNLEGES KÍNÁLATUNKBÓL.

Az érintés a világon a legfontosabb dolog. Életünk kezdetétől folyamatosan igényünk van rá, hogy szeretteinkkel nap, mint nap megéljük az érintés által az összetartozást, a bátorítást, a szeretet ezerféle megnyilvánulását. Már egy egyszerű kézfogás vagy simítás is olyan sokat jelent!
A masszázs kiválóan alkalmazható a tünetek megelőzésére, fittségünk, egészségünk megőrzésére.
A masszázsok ideje alatt egyszerre élhetjük át az érintés varázsát, mely már önmagában is rendkívül élvezetes, valamint a különböző kedvező élettani hatásoknak köszönhető megkönnyebbülést, felüdülést is.
Az érintést különböző masszázs technikákkal a szakemberek, a gyógyítók a szervezet önregeneráló, öngyógyító folyamatainak elősegítésére terápiaként is alkalmazzák.

Válasszon a Hotel Azúr Wellness & Spa gazdag masszázs kínálatából, a spanyol Germaine de Capuccini kozmetikai termékek kiváló hatóanyagok széles tárházával, speciális, exkluzív kezelési módszerekkel kényeztetik a testet és a lelket.

Tekintse meg aktuális masszázs kínálatunkat>>

Az Önök biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért a helyiségeket és a textíliákat is különös körültekintéssel tartjuk tisztán.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL