Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en

Élményfürdő és Szaunák

A LAVENDER ZEN SPA FÉNYŰZŐ ÉLMÉNYT ÉS TÖKÉLETES TESTI ÉS LELKI MEGÚJULÁST NYÚJT.

FINN SZAUNA

80-100 oC

Méregtelenítő, stresszoldó, javítja a vérkeringést és a szívműködést, jó az idegrendszernek, kedvező hatással van a bőrre.

A szaunázás segít megszabadulni a szervezetünkben felgyülemlett káros anyagoktól. A szauna jótékony hatással van a keringési rendszerre, a teljes immunrendszerre, a mozgásszervekre, a vegetatív idegrendszerre, sőt az étvágyat is csökkenti.

Ajánlott tartózkodási idő max 20 perc.

Szauna szeánszok:

Különleges szauna felöntéseinkre biztosan emlékezni fog. Professzionális szaunamestereink az összes érzékre hatnak: a csodálatos aromák, illóolajok és egészséges alapanyagok (pl. só, méz, joghurt) a bőrünket fiatalítják – szépítik. A szakszerű szellőztetéssel és ventillációs technikák, legyezők segítségével, a páratartalom és a szauna hőmérséklet beállításával a szauna-élmény megsokszorozódik, esetenként performance jellegű hang és fényeffektekkel fokozva a frenetikus hatást. Próbálja ki, ha tökéletes kikapcsolódásra, gyógyító vagy frissítő hatásra, relaxálásra vágyik!


INFRASZAUNA

40-50 oC

Alakformáló, bőr regeneráló, immunrendszer erősítő, méregtelenítő, élénkítő hatású és kevésbé megterhelő, mint a finn szauna.

Az infraszauna, a finn szaunától eltérően fejti ki hatását. Az infra sugár egy centiméterre bejut a bőrfelszín alá, ahol fellazítja a bőr alatt lévő méreganyagokat, amelyek a bőrön át kiürülnek a szervezetből.

Az infraszauna meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat, korlátozza a baktériumok és vírusok szaporodását, beindítja a test öngyógyító folyamatát, ezért sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.

Ajánlott tartózkodási idő akár 1 óra.

GŐZFÜRDŐ

40-45 oC

Relaxáló, stresszoldó, kiváló a légúti betegségekre, reumára, javítja a bőr vérellátását.

A tüdő és a légutak a meleg hatására kitisztulnak, a vérkeringés felpezsdül, a szívverés élénkül.

A gőzfürdőben történő relaxálás az izmok ellazulása mellett, kiválóan alkalmas a bőr felpuhítására, így bőrünk a 80 – 100% páratartalom hatására megtisztul és szervezetünk is regenerálódik, felfrissülve újjászületik.

Ajánlott tartózkodási idő maximum 15 perc.

SÓ SZOBA

70%-80% PÁRATARTALOM

A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sótégla által leadott, belélegzett negatív töltésű ionok kedvezően hatnak egészségünkre, és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára pozitív hatással vannak. Javítja közérzetünket, csökkenti a stressz és a depresszió negatív hatásait, valamint a vér koleszterinszintjét, és ezáltal a vérnyomást és a szív megterhelését is. A sótéglák megvilágításából adódóan érvényesül a szín- és fényterápia.

Ajánlott tartózkodási idő max. 25 perc.

KNEIPP TAPOSÓ

A Kneipp taposó váltófürdő a talpnak.

Elsőrangú hatással van a láb vérkeringésére, az érfalak megerősödésére. Alkalmazása során a meleg hatására az érfal kitágul, hideg hatására összehúzódik, így kiváló értorna. Üdít, frissít, pihentet és rendszeresen alkalmazva pompás hatással van az anyagcsere folyamatokra.

MEDENCÉINK

Úszómedence: 27-29 oC

Pezsgőfürdő: 32-34 oC

Élménymedence: 30-32 oC

Merülők (2 db):

•23 oC

•17 oC

1 db nyakzuhany

4 db fekpad

4 db oldalsó befúvás

Nyitvatartás: minden nap 8.00-20.00.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Hotel Azúr Prémium wellness részlege 18.00 - 20.00 között kizárólag 14 éven felüli kedves Vendégeink kikapcsolódását szolgálja,

08.00 – 18.00 között pedig minden korosztályt szeretettel várunk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL