Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en

Gasztronómia

Opus Bistro

Hamisíthatatlan 5 csillagos élményekre számíthatunk a hotel Opus Bistro éttermében.


Tökéletesre csiszolt ízek, állandó magas minőség, frissesség és fenntarthatóság jellemzi a séf munkáját, aki kizárólag a környék termelőitől, mintegy száz kilométeres körzetből szerzi be az alapanyagokat.

OPUS FARMERS MARKET REGGELI

Gazdag, egészséges és változatos fogások a büféasztalon; a hazai és francia gasztronómia ellenállhatatlan fúziójával várják a reggel is minőségi étkezésre vágyó vendégeket. A friss piaci zöldségek és gyümölcsök mellett a környékbéli termelők kiváló, magas minőségű termékeivel csábít az Opus Farmers Market reggelije: többek között Kisasszondi érlelt sajtokkal, ízműves mangalica termékekkel, házilag marinált halakkal, házi készítésű lekvárokkal, termelői mézekkel, levendulás készítményekkel és úgynevezett „superfood”-okkal is. A prémium reggelire krémes joghurtok, széles választékú müzlibár, egyedi pörkölésű, frissen őrölt kávé, fűszeres teakínáló, frissen facsart gyümölcs- és biozöldség-levek teszik fel a koronát. Természetesen a luxusreggeliből nem hiányozhat a Beluga kaviár és a francia pezsgő sem, mely A Balaton-parton egyedüliként csak és kizárólag éttermünkben elérhető. Házikészítésű pékárú, minőségi kézműves termékek, bio gyümölcslevek, füstölt lazac, Kisasszondi sajt, frissen facsart levek, laktóz és glutén mentes termékek. A la carte étlapunkról 12 féle frissen készített melegétel választható.

Reggeli: 7.00 - 11:00

OPUS FINE BISTRO DINING 5 FOGÁSOS VACSORA

Frissesség, fenntarthatóság és állandóan magas minőség jellemzi a séfünk által kiváló érzékkel összeállított menüsort. Mivel az alapanyagoknál elengedhetetlen minőségi szempont az ellenőrizhetőség és fenntarthatóság, a séfek kizárólag a környék termelőitől, száz kilométeres körzetből szerzik be a hozzávalókat. Az estéről-estére változó, szezonális és különleges fogások olyan modern konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, mint az évek óta egyre népszerűbb szuvidálás (sous-vide) és alkalmanként sztárséfek, valamint a hazai gasztronómia jeles alakjai is tiszteletüket teszik a konyhán.

Vacsora: 18:00 - 22:00Kisgyermekes Vendégeinknek: Hotel Azúr***** Prémium szárnyunk Opus éttermében félpanziót foglaló vendégeinknek gazdag választékú büféasztalos reggelit és 5 fogásos vacsorát biztosítunk. Tapasztalataink szerint kisgyermekek nem tudják élvezni a sok esetben 2-3 órán keresztül tartó vacsoraprogramot, ezért 6 év alatti gyermekkel érkező családoknak félpanziós vacsoraként >>Olive Garden<< éttermünk büféasztalos kínálatát ajánljuk.

Ételintoleranciával rendelkező kedves Vendégeink számára előzetes egyeztetés után kedvük szerint alakítjuk az ételsort.


Megújult az Opus Bistro

Összesen 7 Kép

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL