Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en
Továbbra is várjuk Önöket

Járványügyi intézkedések

Kedves Vendégünk!


Nekünk az Önök biztonsága a legfőbb prioritás, ezért a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlását követve és figyelembe véve a nemzetközi tapasztalatokat kiemelt figyelmet fordítunk koronavírus terjedésének megelőzésére az alábbiak szerint:

✅ A szobákat fertőtlenítős takarítás után lehetőség szerint 12 órán keresztül „pihentetjük” érkezés előtt.

✅ Vendégeink részére virucid kézfertőtlenítő folyadékot helyeztünk el a szálloda frekventált pontjain.

✅ Plexi pultvédőket helyezünk el recepciókon, éttermeinkben

✅A vendégekkel érintkező munkatársaink maszkot viselnek, konyhai dolgozók és szobaasszonyok maszkban és kesztyűben dolgoznak, a szükséges védőeszközöket eszközöket kérésre Vendégeinknek is biztosítjuk.

✅ Szigorítottuk az általános higiéniai előírásainkat, melyek kiterjednek a szokásosnál gyakoribb takarítási folyamatokra (pultok, asztalok, liftek, ajtókilincsek, mosdók, WC-k fertőtlenítése) az éttermi porcelánok, evőeszközök, poharak fertőtlenítős mosogatására, a büféasztalok, éttermi felszerelések, berendezések, illetve a wellness terület gyakori fertőtlenítésére.

✅ Kollégáink részletes tájékoztatást kaptak a vírussal kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről, koronavírus megbetegedés gyanúja esetén a szükséges tennivalókról.

Éttermek, bárok:

✅Éttermeinket naponta legalább kétszer, a reggeli nyitás és a vacsora kezdés előtt fertőtlenítjük.

✅Az éttermi nyitva tartásunkat meghosszabbítottuk és turnusokat alakítottunk ki, ezzel is elkerülve a zsúfoltságot. Reggeli 7:00- és 11:00 h között, míg a büféasztalos vacsorát két turnusban, 17:30 – 19:30 és 20:00-22:00 h között vehetik igénybe.

Amit közös biztonságunk érdekében Öntől kérünk:

✅ Hatályos rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal, vagy védettséget igazoló applikációval rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak vehetik igénybe szállodánk szolgáltatásait. A védettségi igazolvány meglétét recepciós kollégáink érkezéskor ellenőrzik.

✅ Védettségi igazolvány nélkül l az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkező vendégeket fogadja szállodánk, de esetükben kötelező a szállodánk egész területén a maszk használat, illetve a wellness és fitness szolgáltatásainkat nem látogathatják.

✅ A védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeknek maszk használata szállodánk területén nem kötelező.

✅ Csak egészségesen induljon útnak, rugalmas lemondási feltételeink lehetővé teszik a legkedvezőbb feltételekkel történő új időpont foglalást.

✅Utazás előtt legyen szíves kitölteni az online bejelentőlapot, hogy ezzel is minimalizáljuk az a helyszíni adminisztrációt.

✅ A recepciónál egy családból kérjük, hogy csak egy fő álljon sorba.

✅ A szálloda területén kérjük, tartsa a minimum 1.5 m távolságot azoktól, akikkel nem él közös háztartásban.

✅ A medencék igénybevétele előtt kérjük, használják a zuhanyzókat.

✅ Kérjük, törekedjen a készpénzmentes fizetésre, használja szobanyitó kártyáját, óráját, kijelentkezéskor részesítse előnyben a bankkártyás, SZÉP kártyás fizetési módokat.

Együttműködését köszönjük!

Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL