hu || en
Közlemény

Üzemszünet

KEDVES VENDÉGÜNK!

SAJNÁLATTAL TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A HAZÁNKBAN KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL, FELELŐS SZOLGÁLTATÓKÉNT CSATLAKOZVA A #MARADJOTTHON KAMPÁNYHOZ,
SZÁLLODÁNK MÁRCIUS 28 - ÁPRILIS 11. KÖZÖTT NEM FOGAD VENDÉGET.


Amennyiben a jelölt időintervallumban van foglalása a Hotel Azúrba, vagy a Hotel Azúr Prémiumba, melyet előleggel garantált (kivéve ajándékutalványok, voucherek) abban az esetben
a befizetett összegre +20% jóváírást ajándékozunk Önnek és az összegről egy ajándékutalványt állítunk ki, melyet 2020. december 24-ig válthatnak be szállodánkban.

Részletek, további információ: foglalas@hotelazur.hu

Ha április 11. utáni dátumra van foglalása, kérjük várjon, és ha a járványügyi helyzet új diktálja, lemondás helyett módosítson időpontot, vagy válassza értékutalvány ajánlatunkat, ezzel is segíteni tudja munkavállalóink foglalkoztatását.

Módosítás, utalványigénylés: foglalas@hotelazur.hu

Amennyiben vouchere, ajándékutalványa van, annak érvényességét -június 15 - augusztus 31. időszak kivételével- december 24-ig meghosszabbítjuk.

Ebben az esetben is vegye fel e-mailben a kapcsolatot kollégáinkkal a foglalas@hotelazur.hu címen!


Bízunk benne, hogy a kialakult helyzet mielőbbi rendeződése után ismételten vendégül láthatjuk Önöket, addig is böngésszék nyári ajánlatainkat és foglalják le pihenésüket a legkedvezőbb feltételekkel!

Szeretettel várja vissza Önöket,

a Hotel Azúr csapata

Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL