Készült Magyarország kormánya támogatásával
hu || en
2020-11-11 - 2021-03-15

Korlátozott nyitvatartás

KEDVES VENDÉGÜNK!

A HAZÁNKBAN KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL, FELELŐS SZOLGÁLTATÓKÉNT, SZÁLLODÁNK 2021. MáRCIUS 15-ig nem fogad szabadidős vendéget.


Amennyiben a jelölt időintervallumban van foglalása a Hotel Azúrba, vagy a Hotel Azúr Prémiumba, melyet előleggel garantált (kivéve ajándékutalványok, voucherek) abban az esetben
a befizetett összegre +20% jóváírást ajándékozunk Önnek és az összegről egy ajándékutalványt állítunk ki, melyet 2021. június 30-ig válthatnak be szállodánkban.

Részletek, további információ: foglalas@hotelazur.hu

Ha 2021. március 15. utáni dátumra van foglalása, kérjük várjon, és ha a járványügyi helyzet úgy diktálja, lemondás helyett módosítson időpontot, vagy válassza értékutalvány ajánlatunkat, ezzel is segíteni tudja munkavállalóink foglalkoztatását.

Módosítás, utalványigénylés: foglalas@hotelazur.hu

Amennyiben vouchere, ajándékutalványa van, annak érvényességét -az ünnepi időszakok kivételével- 2021. június 15-ig meghosszabbítjuk.

Ebben az esetben is vegye fel e-mailben a kapcsolatot kollégáinkkal a foglalas@hotelazur.hu címen!


Bízunk benne, hogy a kialakult helyzet mielőbbi rendeződése után ismételten vendégül láthatjuk Önöket, addig is böngésszék aktuális ajánlatainkat és foglalják le pihenésüket a legkedvezőbb feltételekkel!

Szeretettel várja vissza Önöket,

a Hotel Azúr csapata

Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL