Szabadidős programok

Siófok és környéke számos izgalmas szabadidős programot kínál az ide látogatóknak. Tekintsen meg néhányat ezek közül:

Balatoni Hajózás
Hajókirándulások, sétahajók, diszkóhajók, hajóbérlés, vitorlástáborok
http://www.balatonihajozas.hu

Bamboosziget Wakeboard és szörf, oktatással, vizi röplabda
http://www.bamboosziget.hu

Balaton Gokart

Egyéni és csoportos bérgokartozás 5-10 perces futamidővel, igény szerinti bérlés lehetőségét biztosítva, akár pár órás használatra is Zamárdifelsőn.
http://www.zamardiring.hu

Zamárdi Kalandpark
Zamárdiban egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben megnyílt az új Zamárdi kalandpark, amely szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. Az ősfák közt kifeszített köteleken kimeríthetetlen fantáziával létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya egész napos garantáltan unalommentes, sportosan izgalmas szórakozást kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
http://www.zamardikalandpark.hu

Balatoni Bob
A balatoni bobpálya Veszprémtől 10 km-re a Balaton északi partján Balatonfűzfő egyik legszebb erdei területén, a város központjától ~500 méterre helyezkedik el. A pálya egész évben működő, kedvelt kirándulóhelyévé vált a környékre látogató családok, kiránduló csoportok, turisták számára.
http://www.balatonibob.hu

Töreki Természetvédelmi Terület
http://www.siofokportal.com/product_info.php?products_id=482

Veszprémi Állatkert
http://www.veszpzoo.hu

Bella Puszta Lovas Udvar
Harmincezer négyzetméteren elterülő lovarda, mely nem csupán lovaknak és velük kapcsolatos programoknak ad otthont, de területén állatsimogató is található. Tereplovaglás, lovasoktatás, sétakocsikázás, és ez csupán néhány a rengeteg lovas program közül, melyet a Lovasudvar kínál, télen fedett lovarda működik.
http://www.bellapuszta.hu

Kiliti Reptér
Sétarepülés
A repülőtéren egész évben van lehetőség sétarepülésre a Kiliti reptéren. Különleges élményt nyújt az éjszakai repülés a Balaton felett. Az öt személyes kényelmes Cessna 206-os amerikai gyártmányú repülőgépen az egész család közösen élvezheti a lenyűgöző balatoni panorámát.
Ejtőernyős tandemugrás
Az extrém sportok kedvelői átélhetik az ejtőernyős ugrás élményét. 3500 méter magasságból tapasztalt ejtőernyőssel történik a tandemugrás. Igény szerint az ugrást ejtőernyős operatőr kíséri megörökítve minden izgalmas pillanatot. A merész vállalkozó az ugrás után a helyszínen, profi módon megszerkesztett DVD lemezt kap. Az így birtokolt bizonyítékkal az esetleg hitetlenkedő barátok, rokonok azonnal meggyőzhetők.
http://www.kiliti-airport.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot