Gasztronómia

Opus Étterem

Hotel Azúr Prémium***** Opus étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek.

OPUS FARMERS MARKET REGGELI

Gazdag, egészséges és változatos fogások a büféasztalon; Séfeink a hazai és francia gasztronómia ellenállhatatlan fúziójával várják a reggel is minőségi étkezésre vágyó vendégeket. A friss piaci zöldségek és gyümölcsök mellett a környékbéli termelők kiváló, magas minőségű termékeivel csábít az Opus Farmers Market reggelije: többek között Kisasszondi érlelt sajtokkal, ízműves mangalica termékekkel, házilag marinált halakkal, házikészítésű lekvárokkal, termelői mézekkel, levendulás készítményekkel és úgynevezett „superfood”-okkal is. A prémium reggelire krémes joghurtok, széles választékú müzlibár, egyedi pörkölésű, frissen őrölt kávé, fűszeres teakínáló, frissen facsart gyümölcs- és biozöldség-levek teszik fel a koronát. Természetesen a luxusreggeliből nem hiányozhat a Beluga kaviár és a francia pezsgő sem, mely a Balaton-parton egyedüliként csak és kizárólag éttermünkben elérhető 18 féle pékárú, minőségi kézműves termékek, bio gyümölcslevek, füstölt lazac, Kisasszondi sajt, frissen facsart levek, laktóz és glutén mentes termékek. A' la carte étlapunkról 12 féle frissen készített melegétel választható.

Reggeli: 7.00 - 11:00

OPUS FINE BISTRO DINING 5 FOGÁSOS VACSORA

Frissesség, fenntarthatóság és állandóan magas minőség jellemzi a Rácz Krisztián és Sándor Gyula séfek által kiváló érzékkel összeállított menüsort. Mivel az alapanyagoknál elengedhetetlen minőségi szempont az ellenőrizhetőség és fenntarthatóság, a séfek kizárólag a környék termelőitől, száz kilométeres körzetből szerzik be a hozzávalókat. Az estéről-estére változó, szezonális és különleges fogások olyan modern konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, mint az évek óta egyre népszerűbb szuvidálás (sous-vide) és alkalmanként sztárséfek, valamint a hazai gasztronómia jeles alakjai is tiszteletüket teszik a konyhán.

Fúziós konyha menüsorunkat azoknak a kísérletező kedvű, de a minőségből nem engedő gasztrofelfedezőknek ajánljuk, akik szívesen merülnek az új ízek és izgalmas kombinációk tengerébe: az ötfogásos menüsor a magyar konyha kedvenc ízei mellett bátran nyúl nemzetközi klasszikusokhoz is.

Hagyományos, Balaton-környéki ízeket bújtat új köntösbe Régiónk ízei menüsorunk: szezonálisan, környékbeli minőségi alapanyagokból készülnek a tradicionális fogások modern újragondolásai.

Séfcsapatunk a diétázókra és az ételérzékenységben szenvedőkre is gondoltak, mikor összeállították a Diétás menü öt friss, ízletes és egészséges fogását. A minden este változó menüsoron felül, személyes egyeztetés után örömmel elégítik ki az esetlegesen felmerülő, egyedi diétás igényeket is.

Vacsora: 18:00 - 21:00

Vendégeink 3-féle menüsorból választhatnak - fúziós, - régiós és diátás menü. Az érkezés napján automatikusan az A-ételsort szolgáljuk fel érkező Vendégeinknek, kivéve, ha előre leegyeztetik az étkezésüket a recepcióval.

Kisgyermekes Vendégeinknek: Hotel Azúr***** Prémium szárnyunk Opus éttermében félpanziót foglaló vendégeinknek gazdag választékú büféasztalos reggelit és 5 fogásos vacsorát biztosítunk. Tapasztalataink szerint kisgyermekek nem tudják élvezni a sok esetben 2-3 órán keresztül tartó vacsoraprogramot, ezért 6 év alatti gyermekkel érkező családoknak félpanziós vacsoraként az Olive Garden büféasztalos kínálatát ajánljuk.

Ételintoleranciával rendelkező kedves Vendégeink számára előzetes egyeztetés után kedvük szerint alakítjuk az ételsort.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot