hu||en||de
 
Közlemény

Üzemszünet

Kedves Vendégünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a hazánkban kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, felelős szolgáltatóként csatlakozva a #maradjotthon kampányhoz,
szállodánk március 28 - április 11. között nem fogad vendéget.

Amennyiben a jelölt időintervallumban van foglalása a Hotel Azúrba, vagy a Hotel Azúr Prémiumba, melyet előleggel garantált (kivéve ajándékutalványok, voucherek) abban az esetben
a befizetett összegre +20% jóváírást ajándékozunk Önnek és az összegről egy ajándékutalványt állítunk ki, melyet 2020. december 24-ig válthatnak be szállodánkban.

Részletek, további információ: foglalas@hotelazur.hu

Ha április 11. utáni dátumra van foglalása, kérjük várjon, és ha a járványügyi helyzet új diktálja, lemondás helyett módosítson időpontot, vagy válassza értékutalvány ajánlatunkat, ezzel is segíteni tudja munkavállalóink foglalkoztatását.

Módosítás, utalványigénylés: foglalas@hotelazur.hu

Amennyiben vouchere, ajándékutalványa van, annak érvényességét -június 15 - augusztus 31. időszak kivételével- december 24-ig meghosszabbítjuk.

Ebben az esetben is vegye fel e-mailben a kapcsolatot kollégáinkkal a foglalas@hotelazur.hu címen!


Bízunk benne, hogy a kialakult helyzet mielőbbi rendeződése után ismételten vendégül láthatjuk Önöket, addig is böngésszék nyári ajánlatainkat és foglalják le pihenésüket a legkedvezőbb feltételekkel!

Szeretettel várja vissza Önöket,

a Hotel Azúr csapata

Megéri direktben foglalni!
Garantáltan a legjobb ár
Árkalkuláció és Foglalás
Vissza a listához
Árkalkuláció és Foglalás
 

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online a legjobb feltételeken, azonnali visszaigazolással!

 
Kérjen ajánlatot
 

Kérjük, adja meg a tervezett pihenésének adatait és munkatársaink 24 órán belül elküldik Önnek legkedvezőbb ajánlatunkat.

 

További ajánlataink

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot