Hotel Azúr**** Törzsvendégprogram

LEGYEN A TÖRZSVENDÉGÜNK ÉS FOGLALJON SZÁLLODÁNKBA A LEGKEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEN ÉS ÉLVEZZE EXTRA TÖRZSVENDÉG SZOLGÁLTATÁSAINKAT.

Kedves Vendégeink!
Szállodánk rendszeresen visszatérő egyéni vendégei részére kialakította törzsvendégprogramját, ezzel is jutalmazva hűségüket és bizalmukat. Vendégeink itt-tartózkodásuk alatt könyvelt fogyasztásuk (beleértve a szállásdíjat is) alapján 3 kategóriát hoztunk létre.

Lago (tó), Mare (tenger), Oceano (óceán)
1.000.000,- Ft fogyasztás után a Lago kategória,
2.000.000,- Ft fogyasztás után a Mare kategória,
4.000.000,- Ft fogyasztás után pedig az Oceano.

table.torzsvendeg-table { box-shadow: 0px 0px 5px #a2a2a2; } table.torzsvendeg-table td { box-shadow: 0px 0px 3px #a2a2a2; }

Azúr Superiore Tagság
Extra szolgáltatás Oceano Mare Lago
Garantált Oceano, Mare, Lago bekészítés * * *
Születésnapi meglepetés * * *
Garantált üdvözlőital * * *
Ingyenes internethasználat * * *
A tagság alapján járó kedvezmény** 10% 7% 5%
Gyermekkedvezmény* 12 10 8
Late check out 15.00 - foglaltság függvényében *
1 óra bowling * * **Gyermekek 12/10/8 év alatt ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat legalább egy fizető fő mellett. A Prémium-szárny Opus Éttermére nem vonatkozik a kedvezmény, 6-12 éves gyermek vacsora ára: 6.500 Ft.

** napi árakból és csomagárakból.Hogyan veheti igénybe a kedvezményt? A Törzsvendég programban való részvétel névre szóló és nem átruházható, személyes jelenléttel egyidőben max. 2 szoba vehető igénybe.Miért jó ez a Vendégnek? Superiore tagként szállodai fogyasztásai után különböző kedvezményekre jogosult. Ezen kívül itt tartózkodása alatt apró figyelmességekkel kedveskedik a szálloda. Superiore tagjainknak havonta exkluzív ajánlatokat küldünk szállodánk különböző akcióiról, illetve a Balaton és környéke programlehetőségeiről.Hogy válhat Superiore taggá? Töltse ki az oldalunkon látható jelentkezési lapot és küldje el szállodánk részére.

Kapcsolódó Dokumentumok

Jelentkezési lap

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot