Megújultunk!

Szállodánk vezetése elhivatottan törekszik arra, hogy az Azúr legyen a legizgalmasabb balatoni helyszín, ahol minden évben valami újdonság várja a vendégeket, akik mindig többet, jobbat kapnak a pihenőidejük eltöltéséhez az átlagos szállodai szolgáltatásokhoz képest.

Szállodánk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és az innováció tekintetében. Ennek jegyében egy felújítási és megújulási programot indítottunk útjára, melynek során a Hotel Azúr 1-2. épülete szobáinak felújítása megtörtént. A felújítási program egy többlépcsős projekt, amely vendégeink magasabb fokú megelégedését és kényelmét szolgálja.

Fejlesztés több ütemben
Ennek első lépcsőjeként teljesen megújítottuk a szálloda lobbyját, melynek során az ülőgarnitúrák új, exkluzív színvilágú huzatot kaptak. A lobby színvilága és hangulata is merőben megújult, új külsőt kapott a recepciós pult is, új szőnyegek és egy igazán különleges egyedi miliő fogadja a vendégeket. Új helyre költözött és teljesen átalakult a Riva Bár, amely friss és trendi kínálattal várja vendégeit. Látványos design és világítástechnikai megoldások teszik az új fogadóteret még különlegesebbé.Tágas, hangulatos terek kerültek kialakításra, de ugyanakkor odafigyelünk azokra is, akik szerették a régi lobby elvonulós beszélgetős sarkait távol a nyüzsgéstől.

A megújulási folyamat következő állomásaként a Hotel Azúr **** 1-2. épületének teljes felújítása történt meg, melynek eredményeképpen létrejövő Superior szállodai szárnyainkban kialakított új szobatípusok látványos és modern belsőépítészeti megoldásokkal teszik még kellemesebbé Vendégeink szállodai tartózkodását. A szobák új szőnyegezést, elegáns színvilágú tapétát és textíliákat,új gyógymatracokkal ellátott ágybetéteket kapnak. A szobatípusok megmaradnak a korábbi, ismert felosztásban, tehát ugyanúgy találkozhatnak a standard szobával, a franciaágyas szobával, a lakosztállyal, és természetesen a családi szobával is.

Zöld Szálloda - nekünk fontos a környezetünk!
A megújulási folyamat nem csak a szobákra koncentrálódik. Szállodánk 2015-ben megkapta a minősített Zöld Szálloda címet, melynek kritériumai az energiatakakarékos világítástól a környezetbarát megoldásokig mindent magukba foglalnak. Szállodánk olyan egyedi Balaton-parti környezettel rendelkezik, amely különlegessé teszi az egész országban. Igyekszünk ezt a környezetet ápolni és fenntartani legjobb tudásunk szerint, a szálloda 6 hektáros, ősfás parkja idén tavasszal is több száz növénnyel gazdagodik, csodálatos környezetet teremtve a meghitt pihenésnek vagy a vállalati csapatépítő programoknak.

Minősített családbarát szálláshely - elsőként a Balatonnál.
A szálloda jelentős beruházásokat hajtott végre a gyermekes családok jobb kiszolgálása érdekében. A szobákat számos praktikus felszereléssel látták el, hogy még kényelmesebbé váljon a családok elhelyezése. A közösségi térben a kicsiket egy új játékokkal felszerelt tágas játszószoba várja mesesarokkal, kézműves asztallal és számos társasjátékkal. Az étteremben az apró vendégek számára külön gyermekbüfét és játszósarkot alakítottunk ki, így az egész család kellemesen töltheti az étkezési időt. Megújult és sokkal tartalmasabb in- és outdoor animációs programok segítik, hogy a vendégek pihenése minél élménytelibb legyen. Mindezen fejlesztések eredményeként a Hotel Azúr a Balatonnál elsőként elnyerte a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet.

A megújulási folyamat azonban ezzel még nem ér véget, 2020-ban is folyatódni fog a Hotel Azúr**** wellness részlegének bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése révén, valamint további sok izgalmas ötlet vár megvalósításra, hogy a jövőben is új élményeket tudjon biztosítani a szálloda számos visszajáró egyéni és vállalati partnerének.

Kövesse az eseményeket honlapunkon és közösségi oldalunkon, ahol további információkkal és érdekességekkel is szolgálunk majd!

A Hotel Azúr vezetősége

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot