Megújultunk!

Szállodánk vezetése elhivatottan törekszik arra, hogy az Azúr legyen a legizgalmasabb balatoni helyszín, ahol minden évben valami újdonság várja a vendégeket, akik mindig többet, jobbat kapnak a pihenőidejük eltöltéséhez az átlagos szállodai szolgáltatásokhoz képest.

Szállodánk elkötelezett a folyamatos fejlesztés és az innováció tekintetében. Ennek jegyében egy felújítási és megújulási programot indítottunk útjára.
A felújítási program egy többlépcsős projekt, amely vendégeink magasabb fokú megelégedését és kényelmét szolgálja.

Fejlesztés több ütemben
Ennek első lépcsőjeként teljesen megújítottuk a szálloda lobbyját, melynek során az ülőgarnitúrák új, exkluzív színvilágú huzatot kaptak.
A megújulási folyamat következő állomásaként a Hotel Azúr **** 1-2. épületének teljes felújítása történt meg, melynek eredményeképpen létrejövő Superior szállodai szárnyainkban kialakított új szobatípusok látványos és modern belsőépítészeti megoldásokkal teszik még kellemesebbé Vendégeink szállodai tartózkodását. A szobák új szőnyegezést, elegáns színvilágú tapétát és textíliákat,új gyógymatracokkal ellátott ágybetéteket kapnak. A szobatípusok megmaradnak a korábbi, ismert felosztásban, tehát ugyanúgy találkozhatnak a standard szobával, a franciaágyas szobával, a lakosztállyal, és természetesen a családi szobával is.

HotelAzúr

2021-ben a 3. épület felújítása is megtörténik így a Hotel Azúr**** 222 szobája superior szobatípus lesz.

Zöld Szálloda - nekünk fontos a környezetünk!

A megújulási folyamat nem csak a szobákra koncentrálódik. Szállodánk olyan egyedi Balaton-parti környezettel rendelkezik, amely különlegessé teszi az egész országban. Igyekszünk ezt a környezetet ápolni és fenntartani legjobb tudásunk szerint, a szálloda 6 hektáros, ősfás parkja idén tavasszal is több száz növénnyel gazdagodik, csodálatos környezetet teremtve a meghitt pihenésnek vagy a vállalati csapatépítő programoknak.

Csobbanjon velünk új élményekbe! - Wellness & Spa
2020-as évben kezdődtek a Hotel Azúr**** Wellness & Spa megújulási folyamatai, melynek keretében teljesen megújult a medencetér, szaunavilág , wellness recepció és a fitnesz terem, valamint családos Vendégeinknek legnagyobb örömére egy épített játszóházat is átadtunk.

HotelAzúr

Teljesen új Hotel Azúr Spa & Wellness szaunavilágban 3 különböző hőfokú finn szauna - 65 - 85 C között -, aroma- és infraszauna és gőzkabin várja Vendégeinket.

HotelAzúr

A külső mendencénél is bővítettük a napozóteraszt és teljesen új külsőt kapott az egykori Grill terasz, immár Bar & Grill nélven.

HotelAzúr

Minősített családbarát szálláshely - elsőként a Balatonnál.
A szálloda jelentős beruházásokat hajtott végre a gyermekes családok jobb kiszolgálása érdekében. A szobákat számos praktikus felszereléssel látták el, hogy még kényelmesebbé váljon a családok elhelyezése. A közösségi térben a kicsiket egy új játékokkal felszerelt tágas játszószoba várja mesesarokkal, kézműves asztallal és számos társasjátékkal. Az étteremben az apró vendégek számára külön gyermekbüfét és játszósarkot alakítottunk ki, így az egész család kellemesen töltheti az étkezési időt. Megújult és sokkal tartalmasabb in- és outdoor animációs programok segítik, hogy a vendégek pihenése minél élménytelibb legyen. Mindezen fejlesztések eredményeként a Hotel Azúr a Balatonnál elsőként elnyerte a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet.
2020. nyarán adtuk át a Azúr-Ka-Land játszóházat,a Wellness & Spa területén, mely aktív kikapcsolódást kínál a Kicsiknek, a kiemelt hétvégéken és szünidők alkalmával színes animációs programokkal várjuk a gyermekekkel érkezőket, melyeknek aktív résztvevője Azúrka, a sirály, szállodánk kabalája.

HotelAzúr

A megújulási folyamat azonban ezzel még nem ér véget, 2021-ben is folytatódik szolgáltatásainak fejlesztése révén, valamint további sok izgalmas ötlet vár megvalósításra, hogy a jövőben is új élményeket tudjon biztosítani a szálloda számos visszajáró egyéni és vállalati partnerének.

Kövesse az eseményeket honlapunkon és közösségi oldalunkon, ahol további információkkal és érdekességekkel is szolgálunk majd!

A Hotel Azúr vezetősége

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot