Minősített családbarát szálláshely - elsőként a Balatonnál!

ISMERJE MEG SZÁLLODÁNK KÜLÖNLEGES CSALÁDBARÁT SZOLGÁLTATÁSAIT, MELYEKKEL KÉNYELMES ÉS ÉLMÉNYEKBAN GAZDAG PIHENÉS VÁR ÖNRE ÉS CSALÁDJÁRA!


HotelAzúr


Szállodánk kedves kabalsirálya, Azúrka számos gyermekbarát szolgáltatással és izgalmas programokkal várja a legkisebb vendégeket, hogy a szülőknek és a gyermekeknek is egyaránt felüdülés legyen az itt eltöltött idő.

A közelmúltban jelentős mértékű beruházásokat hajtottunk végre a gyermekes családok színvonalasabb, speciális igényeket is kielégítő kiszolgálása érdekében. A szobákat számos praktikus felszereléssel láttuk el*, hogy még kényelmesebbé váljon a családok itt tartózkodása.

2020. nyarára elkészült Azúr-Ka-Land játszóházunk a Hotel Azúr Wellness & Spa területén; csúszdával, labdatengerrel és számtalan játékkal.Az étteremben az apró vendégek számára külön gyermekbüfét és játszósarkot alakítottunk ki, így az egész család kellemesen töltheti az étkezési időt. Megújult és sokkal tartalmasabb bel- és kültéri animációs programok segítik, hogy a vendégek pihenése minél örömtelibb legyen.

Mindezen fejlesztések eredményeként a Hotel Azúr**** a Balatonnál elsőként elnyerte a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet.


HotelAzúr


A szállásról:
A kialakított családi szobák és lakosztályok vagy akár a Villa Azúr Apartmanházban található szobaegységek (szeptembertől májusig) kényelmes, minden igényt kielégítő itt tartózkodást biztosítanak a gyermekkel érkező családok részére.

A gazdag szobai felszereltségnek köszönhetően a szülőknek nem kell otthon becsomagolni és szállítani az egész gyermekszobát a kényelmes pihenés érdekében.

A szobákban rendelkezésre áll
babaágy gyerekágyneművel, fürdető kád, bili, fellépő, WC-szűkítő, pelenkázó lap, mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő, vízforraló, sterilizáló készülék és még sok más hasznos gyermekholmi és hasznos eszköz.

Az étkezésről: Olive Garden Étteremben gyermek-büféasztallal várjuk a legkisebb vendégeinket. Egészséges, friss alapanyagokból készült fogásaink mellett játszósarok is várja a gyermekeket, hogy az egész család kellemesen tölthesse az étkezési időt.

A hat hektáron elterülő ősfás parkunkban létrehozott külső játszótér a nyári időszakban egy kellemes, árnyékot adó, napernyő rendszerrel ellátott homokozóval is várja a kicsiket.

Szállodánk kiemelten nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok kiszolgálására. Gyermekbarát szolgáltatásaink és az átgondolt, minden élethelyzetre kiterjedő eszközök és felszereltség biztosításának elismeréseként a Hotel Azúr**** első balatoni szállodaként vált a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyévé.

Az alábbi felszereléseket és lehetőségeket biztosítjuk igény szerint a Hotel Azúr****-ba ellátogató családok számára:

Babával és kisebb gyermekkel érkezőknek:

  • pelenka, úszópelenka, popsitörlő gazdag választékát találja a shopban,
  • bébiétel is vásárolható igény szerint
  • vízi játékok a medencében
  • gyermekzsámoly, WC-szűkítő, bili, mikrohullámú sütő, vízforraló, cumisüveg melegítő és sterilizáló megtalálható a szobákban
  • közös mosdókban gyerek fellépő és WC-szűkítő
  • pelenkázási lehetőség
  • az étteremben babaedény és evőeszközök, partedli
  • külön asztal a kicsiknek
  • szállodai játszóház a legkisebbeknek

Nagyobb gyermekkel érkezőknek: tollaslabda, ping-pong.

Tini játékbarlang a szinte már felnőtteknek: bowling, biliárd, darts, csocsó, shuffleboard.
* A felszereléseket kérésre készítjük be a szobákba.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áronKövessen minket!Kérjen ajánlatot