hu||en||de
 

Gasztronómia

Frissesség, fenntarthatóság és állandóan magas minőség jellemzi a Rácz Krisztián és Sándor Gyula séfek által kiváló érzékkel összeállított menüsort.

Mivel az alapanyagoknál elengedhetetlen minőségi szempont az ellenőrizhetőség és fenntarthatóság, a séfek kizárólag a környék termelőitől, száz kilométeres körzetből szerzik be a hozzávalókat.

Az estéről-estére változó, szezonális és különleges fogások olyan modern konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, mint az évek óta egyre népszerűbb szuvidálás (sous-vide) és alkalmanként sztárséfek, valamint a hazai gasztronómia jeles alakjai is tiszteletüket teszik a konyhán.

Éttermek és bárok a Hotel Azúr****-ban

Irakozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áron Kövessen minket! Kérjen ajánlatot