hu||en||de
 

Hotel Azúr Prémium***** Siófok

Hotel Azúr Prémium***** - tökéletes kikapcsolódás az őselemek harmóniájában

A Hotel Azúr Prémium a 2018-as évtől már önálló szállodaként, a Balaton első ötcsillagos hoteleként várja a luxus szerelmeseit.
Pezsgős reggelik és egyedülálló ötfogásos menüválasztásos gourmet vacsorák, mely méltó megkoronázása egy aktív pihenéssel töltött napnak.
Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található épület 49 szobaegységéből 22 db kétágyas szoba, 24 csodálatos balatoni panorámával rendelkező Junior Suite, valamit 3 - jacuzzival és szaunával felszerelt – Luxury Suite.
A Hotel Azúr Prémium***** különlegessége az 1800 m2 alapterületű, exkluzív, wellness központja. Úszó- és élménymedencék mellett 12 elemes szaunapark és különböző frissítő, kényeztető kezelések szolgálják az itt lakó Vendégek felüdülését. A szálloda 70 fős Opus Étterme különleges helyszíne családi események, üzleti étkezések lebonyolításának. A vendégek a friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5-7 fogásos menüsorokat kóstolhatnak, kiváló borok kíséretében.

A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt Vendégeink számára, elfeledtetve a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, csak a pihenésre és feltöltődésre irányítva a figyelmet.

A part

Összesen 5 Kép

Prémium szobák

Összesen 8 Kép

Irakozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áron Kövessen minket! Kérjen ajánlatot