hu||en
 

Hotel Azúr**** Siófok

A Hotel Azúr szállodakomplexum páratlan Balaton parti környezetben lévő exkluzív szárnya, a Hotel Azúr**** Prémium különleges, meghitt légkört teremtve nyújt egyedülálló lehetőséget a nyugalmat, felüdülést kereső Vendégeink részére.

HotelAzúr


Új dimenziók a Hotel Azúrban

Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda 2004. évi nyitása óta a Balaton régió egyik legjelentősebb szállodai komplexumává vált. A hotel szolgáltatásai nemcsak a klasszikus nyári hónapokban keresettek, hanem a szálloda wellness üdülés kapcsán is kedvelt célpont, illetve jelentős piaci pozíciót ért el a MICE szegmensben.

2011. egy újabb mérföldkő volt a szálloda életében. A 7. születésnapját ünneplő komplexum turisztikai kínálata különleges szolgáltatásokkal bővült új beruházása révén, mely részben az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Átadásra került két 200 m2-es, természetes fénnyel rendelkező konferenciaterem, mellyel a Hotel Azúr a vidék egyik legnagyobb teremkapacitásokkal rendelkező konferenciaszállodájává vált. 10 teremben összesen 1200 m2 –en rendezvények széles palettája bonyolítható le a kis létszámú tréningektől a kiállítással egybekötött kongresszusokig.

Új vendéglátó egységgel színesedett a szálloda szolgáltatási palettája. A 750 m2 alapterületű, különleges atmoszférával rendelkező Snack & Bowling Bárban 4 pályás bowling, billiárd-, csocsó- és kártyaasztalok kínálnak nagyszerű lehetőséget a szabadidő hangulatos eltöltésére.

A beruházás második ütemeként 2011. augusztusában nyílt meg a komplexum új szállodai szárnya, a Hotel Azúr**** Prémium. Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található épület 49 szobaegységéből 22 db kétágyas szoba, 24 csodálatos balatoni panorámával rendelkező junior suite, valamit 3 - jacuzzival és szaunával felszerelt - lakosztály. A Hotel Azúr**** Prémium különlegessége az 1800 m2 alapterületű, exkluzív, wellness központja. Úszó- és élménymedencék mellett 12 elemes szaunapark és különböző frissítő, kényeztető kezelések szolgálják az itt lakó vendégek felüdülését. A szálloda 70 fős a la carte étterme különleges helyszíne családi események, üzleti étkezések lebonyolításának. A vendégek a friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5-7 fogásos menüsorokat kóstolhatnak, kiváló borok kíséretében.

A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt Vendégeink számára, elfeledtetve a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, csak a pihenésre és feltöltődésre irányítva a figyelmet.

A part

Összesen 5 kép

Prémium szobák

Összesen 8 kép

Irakozzon fel hírlevelünkre

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT HÍREINKRŐL, AKCIÓINKRÓL
Foglalás legjobb áron Kövessen minket! Kérjen ajánlatot